logo

CONTACTGEGEVENS
Tel : 026 44 38 328
mail: info@doksontwerpburo.nl

Algemeen
De website van DOKS is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. DOKS streeft er naar om op haar website correcte en actuele informatie te verstrekken. De informatie op deze website kan door DOKS zonder nadere aankondiging worden gewijzigd. Wij nemen de nodige zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van de site en maken gebruik van bronnen die wij betrouwbaar achten. Desondanks kan DOKS niet garanderen dat de aangeboden na verloop van tijd niet verouderd en/of nog steeds juist is. DOKS kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.
Uw bezoek aan de website en de gegevens die u hierbij verstrekt, worden vertrouwelijk behandeld met inachtneming van de geldende regels ter bescherming van uw privacy en de overige regels van het Nederlands recht.

Externe links
Deze website bevat links naar websites die niet door DOKS worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. DOKS wil zoveel mogelijk alleen naar sites linken die in haar ogen betrouwbaar zijn. Maar ze is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.

Copyright
Deze website is voor persoonlijk niet-commercieel gebruik.  Bezoekers van de site mogen deze informatie voor eigen gebruik printen. Het is niet toegestaan de informatie en afbeeldingen die van deze website worden verkregen openbaar te maken of te kopiëren, te wijzigen en/of te verspreiden, zonder schriftelijke toestemming van de DOKS Service Organisatie. Mail hiervoor naar info@doksontwerpburo.nl.